Προφίλ

Αγαπητέ γονέα,
   Το μεράκι στη διδασκαλία, η άρτια κατάρτιση αλλά και η αγάπη για τους μαθητές μας καθιστά το ΟΜΗΡΙΚΟΝ ένα από τα πιο επιτυχημένα Φροντιστήρια όλων των βαθμίδων της Εκπαίδευσης. Από την Α’ Δημοτικού έως την Γ’ Λυκείου, τα προγράμματα σπουδών είναι διαμορφωμένα έτσι ώστε να καλύπτουν πλήρως τις διδακτικές ανάγκες των παιδιών σας, αφήνοντάς τους παράλληλα τον απαραίτητο χρόνο για διάβασμα.
    Με πυλώνα της φιλοσοφίας μας την ανάγκη εξατομικευμένης μάθησης, παρέχουμε πλούσιο διδακτικό υλικό, συνδυάζοντας τις παραδοσιακές μεθόδους διδασκαλίας με τις τελευταίες τάσεις της παιδαγωγικής (video lectures, online tests, μαθήματα με βιντεοπροβολέα, διαδραστικές ασκήσεις).
   Ταυτόχρονα, η εκπαιδευτική μας μεθοδολογία ολοκληρώνεται με:
  • Την κορυφαία εκπαιδευτική πλατφόρμα Keyschool, η οποία σας παρέχει άμεση διαδικτυακής εποπτεία της προόδου των παιδιών σας.
  • Τα τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού «Άριστον» και «Νόησις«, με τα οποία διερευνούμε σε βάθος τις κλίσεις και τα ταλέντα των παιδιών σας, έχοντας τη βαθιά πεποίθηση ότι αυτό αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της εκπαιδευτικής πράξης.
  • Την πλατφόρμα διαδικτυακών μαθημάτων Livetraining, δια της οποίας δίνεται η δυνατότητα σε μαθητές απομακρυσμένων περιοχών να συμμετάσχουν εξ αποστάσεως σε όλα τμήματά μας.
   Δημιουργήσαμε το ΟΜΗΡΙΚΟΝ, αντιλαμβανόμενοι την ανάγκη για ένα Φροντιστήριο όπου προσφέρεται πολυεπίπεδη υποστήριξη και υψηλού επιπέδου καθοδήγηση των μαθητών στην επίτευξη των στόχων τους.
   Η προσωπική επικοινωνία μαζί μας είναι βέβαιο πως θα δώσει τη δυνατότητα σε εσάς να διαπιστώσετε την ποιότητα των υπηρεσιών μας και σε εμάς την τιμή και τη χαρά να κατακτήσουμε σε συνεργασία μαζί σας την πρόοδο των παιδιών σας.
   Γιατί η Επιτυχία δεν χαρίζεται… Κατακτιέται!’
Με εκτίμηση,
Η Διδακτική Ομάδα του Φροντιστηρίου ΟΜΗΡΙΚΟΝ